„Oczywiście Lean” książka kucharska jest doskonałym wyborem dla zdrowego kucharz

Jednak nacisk na tę książkę za pomocą nakrętek zastąpić nabiał (tak, istnieje kilka receptur tofu) i fasoli wygrał mnie. Tak, do niskiej kaloryczności, ciekawe i smaczne. Dostępny? Przez to, mam na myśli większość z nich jest łatwo zrobić ze składnikami, które są łatwe do znalezienia, a dla trudno znaleźć składniki, książka oferuje porady na temat ich znalezieniem.

Drugie pytanie, dlaczego kupić książkę, kiedy Internet oferuje tak dużo? Dobrze, aby znaleźć świetne recepty w Internecie, trzeba wiedzieć, czego szukasz. Książki oferują miejsce do przeglądać, aby uzyskać pomysły. Książki mają często ciekawe kawałki informacji na temat żywności w ogóle można się kształcić na konkretny temat interesującego w tym przypadku wegańskie opcji zaciągana posiłki, które są faktycznie usta cieknie pyszne!

Otwierając książkę, przerzucony Swiss chard z białej fasoli. Pyszne! Organizacja w książce nie jest tradycyjne. Zamiast organizowania przez posiłek, przystawki, itp, Kramer oddziela innowacyjne receptury książki na sześć kategorii, według rodzaju żywnościowego zieleni i krzyżowych, ziarna, owoce, orzechy i nasiona, rośliny strączkowe, squash, korzeni i grzybów. W ramach tych kategorii jest wiele opcji posiłek. Organizacja rzeczywiście pracował dla mnie, jako sposób do przeglądania. Indeks oferuje wspaniały sposób znaleźć żadnego przepisu mi się podobało, ale przyznaje się do używania karteczki z okazji recepty jak własnego wyboru na obiad entrée, obiad, śniadanie, lub przekąskę.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *